[row] [col span__sm=”12″] [gap]

Yerden Isıtma Tesisat Temizliği ve Bakımı

Son zamanlarda yerden ısıtma sistemleri en çok tercih edilen ısıtma sistemi olmuştur. Özellikle alerjik rahatsızlıkları olanların, çocuklu ailelerin birinci tercihi olan yerden ısıtma sistemi bulundukları ortamda konforu sağlar. Daha estetik bir görüntü oluşturan yerden ısıtma sistemleri, alandan da tasarruf etmeyi amaçlayanlar için birinci tercihtir. Yerden ısıtma sistemleri çocuklu bir ailenin evinde veya okul, kreş gibi tesisatçı tel noçocukların fazla olduğu alanlarda çocukların birçok hastalığa yakalanmasını engelleyebilir. İlk döşemedeki etkisini sürdürebilmeleri için yerden ısıtma tesisat temizliği ve bakımı düzenli olarak yaptırılmalıdır. Aksi takdirde yıpranmalar, tortu birikimleri, kireçlenmeler oluşabilir. Peki, bu yerenden ısıtma tesisat temizliği nasıl yapılır? İşte bu, temizliği yaptırmayı düşünen kişilerin gözünde oldukça yorucu ve yıpratıcıdır. Oysa bu işlem gelişen teknoloji ile çok kolay bir hale gelmiştir. Yerden ısıtma sistemlerinde sorun yaşayanların ya da sorun yaşamadan bakımını yaptırmak isteyenlerin diğer soruları ise şöyledir; yerden ısıtma tesisatı neden ısınmaz ve yerden ısıtma tesisatı temizleme fiyatları nasıldır? Bu soruları uzman kimliğimiz ile kısaca açıklamaya çalışacağız.
Isıtma sistemleri en verimli etkiyi verebilmek için ilk andaki kurulum şartlarının yerinde olmasına gerek duyar. Yani ısıtma sistemleri biriken tortular veya kir, kireçler yüzünden ilk verimi sağlayamayabilir. Bu sebeple yerden ısıtma tesisatı neden ısınmaz sorusuna cevap vermek oldukça kolaylaşır. Kişiler yerden ısıtma sistemlerinin ilk günkü kadar çok ısıtmadığı şikâyetleriyle gelirler. Daha fazla sıcaklık vermesi için de ısı derecesi yükseltilir ve bu da kişinin tasarruf etmesine engel olur. Yapılan yerden ısıtma tesisat temizliği ile kişi hem rahata kavuşur hem de tasarruf yapmış olur. Sonuçta ısının yayılmasına engel olan birikimlerin temizliği ile ısı daha rahat bir yayılım gösterir. Yerden ısıtma tesisatını tercih etmiş olan kişiler rahatına, konforuna, sağlığına önem veren kişilerdir, bu sebeple bu kişiler bu konforun devamlılığını sürdürebilmek için düzenli aralıklarla bakım yaptırmalılardır.
Yerden ısıtma tesisat temizliği ve bakımı nasıl yapılır? Teknolojinin bir diğer ürünü olan sistem temizleme makinası ile yapılmaktadır. Bu işlem sırasında yıkma, dökme işlemi yapılmamaktadır. Bulunan bölgedeki halıların kaldırılması yeterlidir. Tabi ki bu firmadan firmaya değişir. Bu alanda biz ev veya iş yeri sahibinin rahatlığına ve gözlerinde büyüttükleri işlemi kısa sürede ve özenle yapıyoruz. Temizleme işlemini yerden ısıtma tesisatını kollektöre bağlayarak gerçekleştiriyoruz. Kollektör; Gaz, sıvı yada katılardan kirleticileri ayırıp, toplayan aygıttır. Kollektör yardımı ile öncelikle boruların içine sıvı verilir ve boru içinde tıkanmaya veya kirlenmeye sebep olan kalıntılar yumuşatılır. Daha sonra kimyasal bir karışımla tüm temizlik sağlanır. Uygulanan kimyasal işlemden sonra bu birikintilerin tekrar oluşması uzun süreli olarak engellenir. Temizleme sonrasında ısı verimi yükselir ve oldukça fazla tasarruf sağlanır. Hem kaliteli bir sıcaklık hem de bütçeyi rahatlatan bir sonuç elde edilir.

yerden ısıtma sistemi temizliği
Yerden ısıtma tesisat temizleme fiyatları alandan alana, kaliteden kaliteye değişir. Yapılan işlemin süresi, mekânın uygunluğu bu alanda oldukça önemlidir. Kişiler öncelikle güvendikleri firmaları tercih etmelilerdir. Son teknolojik makinelere sahip olmak işin temizlik ve süre bakımından büyük fark oluşturmaktadır. Biz bu alanda hem güvenli ve yüksek kaliteye sahip, uygun fiyatlarla kişilerin mağduriyetlerini gidermek amacıyla bulunmaktayız. Yaptırdığınız temizleme ve bakım işlemi sonrasında memnuniyet bizim için en önemli kıstastır. Uzman bir ekibe sahip ve müşteri memnuniyetini ile edinmiş bir firma olarak bizler son teknoloji cihazları ile işlemlerimizi yapmaktayız.

 

PETEK SAYISI ⇒      2014 – 2015 Kampanyalı fiyatlar  için bizi arayın          
İstanbul 1. Bölge
Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar.
         
 İstanbul 2. Bölge
Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Eminönü, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sarıyer, Şişli.
         
 İstanbul 3. Bölge
Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Güngören, Küçükçekmece,Başakşehir
[/col] [/row]